Artis-Berita-Agama-Sukan-Teknologi-DLL

Powered by Blogger.

21:12 0
Umum mengetahui yang Nur Aisyah Zainal adalah bekas tunang kepada Ally Iskandar. Dan sudah tentu anda juga mengetahui yang Ally Iskandar sedang bahagia dengan isterinya, Farah Lee. Namun pada Khamis yang lepas, Nur Aisyah Zainal yang telah membuang album pertunangannya dengan Ally di Facebook sebelum ini telah pun mengupload kembali gambar-gambar di hari bersejarah tersebut.

nur aisyah zainal
Album yang diupload dengan tajuk “BitterSweetSour” ditulis dengan description “say whatever u want, Allah has a better plan to run :)” hanyalah dipenuhi dengan gambar Aisyah dan keluarganya. Tidak ada gambar Ally Iskandar langsung di dalamnya. Apabila ditanya di ruangan komen mengapa gambar-gambar ini muncul semula, Aisyah menjawab:-

farah lee

tidaklah berapa manis di mata umum untuk mengupload kembali gambar-gambar sebegini. Lagi-lagi orang yang terlibat sudah pun berumah tangga dan sedang bahagia di samping isterinya. Mungkin Aisyah masih tidak dapat melupakan Ally, tetapi lebih molek sekiranya perasaan itu disimpan di dalam hati. Tak gitu?

Diharap Aisyah dapat berfikir dengan matang dan membuat keputusan yang sebaiknya untuk semua pihak yang terlibat.

sumber:- Beautifulnara.com

0 comments

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

close button